Skagen Havn uddeler 7 sponsorater i 2024

Skagen Havn uddeler 7 sponsorater i 2024

16. oktober 2024
Foto: Mikal Nielsen, Skagen Havn og Britt Østergaard, Sportsdykkerklubben Skawdyk

Skagen Havn ønsker at støtte lokale initiativer og arrangementer, der kan bidrage til fællesskabet og udviklingen i lokalområdet. I år har Skagen Havn valgt at tilgodese syv ansøgere.

Gennem en længere årrække har man årligt uddelt en pulje på kr. 25.000. Skagen Havn har besluttet, at der er økonomisk luft til at støtte lokale aktiviteter i en højere grad, og derfor er rammebeløbet til lokale sponsorater øget. I år uddeles 65.000 kroner.
Det betyder at Skagen Havn i år, og forventeligt fremadrettet, har mulighed for at støtte godkendte ansøgninger med et større beløb.

Skagen Havn ser frem til, også i de kommende år, at kunne sætte et øget positivt præg på de lokale aktiviteter med de nye muligheder for at understøtte initiativer, foreninger og ildsjæle. De er vigtige for vores lokalsamfund.

Keramikværkstedet Kappelborg – modtager 10.000 kroner
Skagen Keramikværksted har søgt om støtte til etablering af værkstedet – der skal etableres en ny udsugning og sættes en væg op til tørring af ler, der ikke må være i opholdsrum, grundet skadelige dampe. Værkstedet skal danne et fristed for nye keramikere og skabe mulighed for kreativ udfoldelse for børn, unge og voksne.
 
Lars Kruse Skagen Gruppe – modtager 10.000 kroner
Lars Kruse Skagen Gruppe har ansøgt om støtte til indkøb af nye letvægtsspejdertelte til gruppen. Spejderne er meget aktive, og udover de almindelige spejdermøder, bruges der meget tid på blandt andet weekendarrangementer og overnatninger i telt.  

Sportsdykkerklubben Skawdyk – modtager 10.000 kroner
Skawdyk har søgt om tilskud til en ny bådtrailer til RIB-dykkerbåden. Den eksisterende bådtrailer har omtrent 20 år på bagen og er både af drift- og sikkerhedsmæssige årsager tjenlig til udskiftning.

Skagen Rideklub – modtager 10.000 kroner
Skagen Rideklub har søgt om støtte til køb af udstyr til skoleheste. Skoleheste er heste som er ejet af rideklubben og som medlemmer uden egen hest kan benytte i rideundervisningen.
Rideklubben ønsker at købe nye sadler og nye trenser (hovedtøj) og dermed sikre ordentligt udstyr.

Golfklubben Hvide Klit – modtager 10.000 kroner
Golfklubben Hvide Klit har ansøgt om støtte til juniorafdelingens træningstur der går til Volstrup Golf Center. Juniorafdelingen har i denne sæson rekordhøjt antal spillere i alderen 8 – til 18 år.  

Skagen Håndboldklub – modtager 5.000 kroner
Skagen Håndboldklub har ansøgt om støtte til indkøb af udstyr til træningslektioner i koordinations- og teknisk træning. Klubben ønsker at følge med udviklingen, for at kunne optimere træningen og udvikle spillerne.

Skagen Idræts klub – modtager 10.000 kroner
SIK har søgt om støtte til investering i transporthjul til klubbens større mål. Transporthjulene vil gøre det nemmere for trænere og spillere at flytte rundt på målene i træningen, hvilket vil bidrage til en mere effektiv træning.
 

Næste pulje sponsormidler uddeles i september 2025. Ansøgninger skal være Skagen Havn i hænde senest 10. september 2025.

For yderligere information kontakt:

Vicedirektør Mikal Nielsen på mn@skagenhavn.dk

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med fiskeri, fiskeindustri, værft og servicevirksomheder i en hovedrolle. Aktiviteter knyttet til fiskeriet er kerneområdet, der også skaber omsætning.


Administration

Telefon: +45 98 44 69 11
Fax: +45 98 44 54 45
E-mail: sh@skagenhavn.dk

Adresse

Havnevagtvej 30
9990 Skagen
Danmark

Havnevagten

Døgnvagt telefon:  
+45 98 44 13 46

E-mail: hv@skagenhavn.dk